2013. június 9., vasárnap

Jön az ár!




Tegnap délután volt egy csöpp szabadidőnk, gondoltuk meglátogatjuk telepi barátnőmet, főnökék pedig kártyával ütik el az időt. Elindultunk és leszakadt az ég. Egy fedett buszmegállóban vészeltük át a vihart, ami egyre jobban tele lett, mivel a buszról leszálló emberek is beszorultak. Zivatar után sehol nem tudtunk száraz lábbal átkelni az úton.









Ma kicsit sportoltunk, Tatterzában nyílt országos öttusabajnokság folyt. Hullottak a fiatalok a lovakról, ráadásul az egyik ló elszabadult, rótta köreit a kerítés mellett. Állt a verseny, én a lónak drukkoltam. Kevesen voltak a lelátón, valószínűleg mindenki a gáton van, jön az ár. Ezt meg kell nézni!







Szabadsághídnál szemléltük meg a munkálatokat. Felső lépcsőket nyaldosta a víz, homokzsákok zárták el a levezető utat, a part tele volt katasztrófa turistákkal. Vidám élet folyt az alsó rakpartra vezető útnál, gyerekek mezítláb rohangáltak a vízben, bringások tekertek be kerékmagasságig, fotózkodás, napozás, uzsonnázás folyt a vízbe benyúló kőpárkányokon. 889 cm-en állt a víz, holnap fog tetőzni.




http://www.facebook.com/totovalazuton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése